Skip to main content
De eerste steen van Green Business Park Ecolys in Rhisnes is gelegd

Op woensdag 7 december legde BVI.EU de eerste steen van Green Business Park Ecolys in Rhisnes

Samen met burgemeester van Namen Maxim Prévot, Algemeen Directeur van BEP Renaud Degueldre en een handvol lokale ondernemers gaf BVI.EU zo het startschot voor de bouwwerken. Collega Geoffroy Dumonceau (Chief Development Officer) deed eerst alle details van dit project uit de doeken, daarna volgde een heerlijke lunch.

Dit strategisch gelegen Green Business Park zal bestaan uit 24 flexibele kmo-units met een oppervlakte vanaf 147 m² die gecombineerd kan worden met de naburige unit, en ingericht kan worden op maat om sleutelklaar te worden opgeleverd met alle nodige technische installaties. De kmo-units bieden opslag- of productieruimte die kan worden gecombineerd met een werkplaats en/of kantoorruimte. Ze zullen beschikbaar zijn vanaf het 4de kwartaal van 2023.

Green Business Park Ecolys zal het door BEP in Rhisnes ontwikkelde Business Village Ecolys mee verrijken en nieuwe economische kansen creëren voor investeerders en bedrijven die zich in de regio Namen willen vestigen. Ondernemers zullen de units kunnen kopen, huren of leasen, zodat het concept niet alleen volledig is aangepast aan de behoeften van elke onderneming, maar ook aan haar financiële middelen.

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over dit Green Business Park