Skip to main content
Met gloednieuw KMO-park haalt BVI.BE ondernemers naar Aalter

Op vrijdag 21 april stak waarnemend burgemeester Patrick Hoste kort na de middag een eerste spade in de grond van de voormalige Bekaertsite op het industrieterrein Lakeland. Hiermee is BVI.BE, specialist in vastgoed voor bedrijven, officieel met de bouw gestart van de ruim 8000m² geplande KMO-units, met een oppervlakte vanaf 250m². Op deze historisch economisch cruciale site stelde het projectteam trots de ambitieuze plannen voor, en beantwoordde nadien elke vraag met de glimlach.

 

Passend voor elke onderneming
BVI.BE staat erom bekend om samen met haar klanten op zoek te gaan naar het vastgoed dat perfect aansluit bij de specifieke noden van hun onderneming; dit niet alleen naar vorm, grootte en inrichting van de unit of samenvoegbare units, maar ook op het vlak van financiering en huurovereenkomst. Zo slaagt BVI.BE erin om steeds vastgoed perfect op maat van de klant af te leveren.

 

 

Gunstig gelegen topinfrastructuur
Dankzij 25 jaar ervaring in de branche van het bedrijfsvastgoed, kan BVI.BE KMO’s de perfecte infrastructuur aanbieden die beantwoordt aan de strengste normen op het vlak van isolatie en brandveiligheid. Ook het belang van de ligging van hun bedrijventerreinen is cruciaal. Het KMO-park Aalter ligt zowel langs het kanaal Gent-Oostende als de E40 voor optimale bereikbaarheid over land of op het water. Bovendien is er op het gloednieuwe KMO-park voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor alle nieuwe bedrijven.

 

De eerste spadesteek

Op het lanceringsevent van 21 april gaf waarnemend burgemeester Patrick Hoste een woordje uitleg over de samenwerking tussen de stad Aalter en BVI.BE en de gunstige invloed die het nieuwe KMOpark op de stad zal hebben. Iedereen was nadien uiteraard welkom op de walking lunch: van geïnteresseerde ondernemers en investeerders tot nieuwsgierige mensen uit de buurt. Met deze plechtige lancering hoopt BVI.BE van harte om zowel de toekomst van de nieuwe ondernemers als die van de stad Aalter gunstig te beïnvloeden.

 

Wenst u extra info over de mogelijkheden en beschikbaarheid in het BVI.BE KMO-park Aalter, aarzel dan niet om ons te contacteren.

 


 

Persartikels over het evenement: