Skip to main content
Haike De Vogelaere, nieuwe Chief Operating Officer van BVI.EU

Haike De Vogelaere is de nieuwe Chief Operating Officer (COO) van BVI.EU, projectontwikkelaar van bedrijfsvastgoed met hoofdzetels in Kontich en Waver. Voorafgaand aan haar nieuwe functie was ze werkzaam als Head of Asset Services bij de vastgoedgroep Ghelamco.

Haike De Vogelaere is industrieel ingenieur van opleiding en behaalde een Master in Real Estate aan de Universiteit van Antwerpen. Ze startte haar carrière 22 jaar geleden als property manager bij Facility Port en was nadien achtereenvolgens actief bij Sogesmaint-CBRE, ING Real Estate, CBRE Global Investors, AGRE en Cushman & Wakefield.

Als COO van BVI.EU staat Haike De Vogelaere in voor het structureren en coördineren van de operationele kant van het bedrijf. Het is haar taak om structuur aan te brengen in projecten en de communicatie tussen verschillende bedrijfstakken te optimaliseren zodat er vlot samengewerkt kan worden. Ze heeft een onmiskenbare rol te spelen binnen het bedrijf want sustainability, innovatie, marketing, sales, human resources en IT behoren ook tot haar takenpakket.

“Ik heb voor BVI.EU gekozen omdat ik een nieuwe uitdaging zocht en gecharmeerd raakte door de projecten die BVI.EU realiseert. Vooral de factor duurzaamheid in combinatie met het internationale karakter van het bedrijf spreken me aan. Ik voel me goed in een rol als teamleider en haal voldoening uit sociaal contact en het aansturen van mensen. Ik heb in het verleden al gehoord dat ik een goede peoplemanager ben, maar ik vind het vooral belangrijk om de lijm te zijn tussen verschillende schakels. Mijn doel bij BVI.EU is eerst en vooral alle neuzen in dezelfde richting te krijgen”, zegt Haike De Vogelaere, COO van BVI.EU.

Jurgen Mesens, CEO van BVI.EU: “Ik ben in de eerste plaats blij voor het bedrijf dat we zo een sterk profiel als dat van Haike aan boord hebben. Ze wordt mijn rechterhand en komt daarmee op een belangrijke schakelpositie terecht binnen het team. Haike heeft een gedreven persoonlijkheid en is toekomstgericht en dat is exact wat BVI.EU nodig heeft. Ik kijk er enorm naar uit om met haar samen te werken.”

Michel Meers, oprichter van BVI.EU, treedt hem bij: “Ons team is de jongste maanden sterk uitgebreid. Ik prijs me gelukkig dat ik ambitieuze en gedreven mensen als Haike kan aanwerven. Ze is een echte versterking voor het team en zal uitgroeien tot een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Daar ben ik rotsvast van overtuigd. Laat dit nog maar eens een signaal zijn dat we klaar zijn om verder door te groeien in binnen- en buitenland.”