Skip to main content

“Dat ons pand na een decennium nog zo fris en nieuw oogt, toont aan dat BVI.EU doet wat het belooft: duurzame en kwalitatieve gebouwen neerzetten!”

 Maxim De Moor – Icoustic

 

Icoustic – specialist in het verbeteren van de akoestiek van alle soorten vastgoedprojecten, zoals kantoren, horecazaken en scholen – klopte onlangs aan bij BVI.EU voor hun nieuwe hoofdkantoor. Ze namen het vorige hoofdkantoor van BVI.EU op de Uilenbaan in Wommelgem over en hebben daar nog geen seconde spijt van gehad. Zaakvoerder en technisch verantwoordelijke bij Icoustic Maxim De Moor neemt u mee achter de schermen.

Een werkplek die
meegroeit met Icoustic


Icoustic zet zich sinds 2015 in voor allerhande vastgoedprojecten en zorgt ervoor dat ruimtes geen echo of galm meer hebben en de spraakverstaanbaarheid toch behouden blijft. Ze namen onder andere de akoestiek voor Paleis 12 in Brussels Expo al onder handen, waar tal van wereldartiesten de revue gepasseerd zijn – denk aan Nicki Minaj, Editors, Enrique Iglesias en Lenny Kravitz en meer.

Verder bevat hun Belgisch portfolio de Gentse Boekentoren, het voormalig Gerechtsgebouw van Antwerpen en de wijk Paradis Express in Luik. Daarnaast laat Icoustic ook op internationaal vlak geluidsgolven trillen. In Frankrijk zijn het Louvre, Roland Garros en Le Jules Verne – dat is het restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren – klanten van de akoestische aannemer.

Het is al een tijdje verplicht om in vastgoedprojecten rekening te houden met de akoestiek – een verplichting die Icoustic zeker geen windeieren legde. Het bedrijf groeide en groeit bijgevolg nog steeds pijlsnel – een nieuw hoofdkantoor was dus dringend aan de orde.

“We zijn recent verhuisd van Merksem naar Wommelgem, waar we het vorige hoofdkantoor van BVI.EU overgenomen hebben”, vertelt Maxim. “Het was niet makkelijk om een geschikte locatie te vinden. We hadden een ruim magazijn en moderne kantoren in hetzelfde gebouw nodig.”

“Op de Uilenbaan hebben we dat gevonden”, vervolgt Maxim. “Bij het zien van het pand waren we meteen verkocht. Niet alleen oogt het pand erg mooi, de ligging is uitstekend – nét buiten Antwerpen en erg dicht bij de autosnelweg zodat ook Gent, Brussel en zelfs Nederland gemakkelijk te bereiken zijn.”

 

 

 

“Voor, tijdens en na de verkoop van dit pand stond – en staat – BVI.EU ons bij om de nodige service te verlenen.”

Maxim De Moor – Icoustic

 

Zichtbaar duurzaam:
een tijdloze look voor het hoofdkantoor van Icoustic


“Ik blijf me erover verbazen dat ons pand nog zo fris en nieuw oogt, aangezien het al een decennium oud is”, vertelt Maxim. “Voor ons bewijst het dat BVI.EU écht doet wat het belooft: duurzame, kwalitatieve gebouwen neerzetten die lang blijven meegaan.”

“Die visie zie je overigens ook terug in de innovativiteit van onze kantoren: die zijn uitgerust met domotica, de airco en de speakers zijn er mooi ingewerkt en de houten vloer is nog in perfecte staat. Daarnaast is het gebouw uitgerust met grote raampartijen, wat zorgt voor veel licht aan de noordkant zonder dat het het gebouw extra op te warmen, zijn een grote plus voor ons”, gaat hij verder.

 

 

Flexibiliteit en expertise:
de service van BVI.EU samengevat


“Als ik de service en het aanbod van BVI.EU in een woord moet samenvatten, denk ik meteen aan flexibiliteit”, zegt Maxim. “Over de begeleiding van BVI.EU gedurende het hele traject zijn we erg tevreden: voor, tijdens én na de aankoop van het pand stond het team van BVI.EU altijd klaar om ons de nodige service te verlenen. En zelfs wanneer ze niet meteen een antwoord klaar hadden, konden ze ons doorverwijzen naar iemand uit hun kwalitatief netwerk van specialisten. Dat we tevreden zijn, is dan ook een understatement!”

 

 

Zelf op zoek naar een nieuwe werkplek?

>> Ontdek hier al onze lopende projecten
>> Neem contact op met BVI.EU
>> U laten inspireren? Ontdek het Green Business Park Gate 7 in Kontich!