Skip to main content

Op vrijdag 6 mei ontvingen BVI.EU en Alliance Centre BW meer dan 60 ondernemers op het Jaurdinia Green Business Park in Mont-Saint-Guibert voor een heuse blik achter de schermen.

Zowel HABI, La Cylindrerie en Nicolay, drie ondernemingen die zich komen vestigen in fase 2 van het project, gingen maar al te graag in op onze uitnodiging om meer te vertellen over hun ondernemingen en hun intrek in het park en ontvingen de genodigden in hun respectievelijke kmo-units. Green Business Park Jaurdinia is een prachtvoorbeeld van een gemengd bedrijvenpark waar zowel kleinere KMO-units als middelgrote bedrijfs- en productiehallen tot volledig op maat gebouwde bedrijfskomen deel uitmaken van het bedrijvenpark.

Op die manier verwelkomt BVI.EU ondernemingen van diverse groottes in haar Green Business Parks om hun onderneming te laten groeien en deel uitmaken van een ecosysteem in en rond het park. Zonder daarbij de buitengewone aandacht voor het groene karakter dat overduidelijk in het park aanwezig is te vergeten. Dit werd nog eens bekrachtigd door zowel de burgemeester van Mont-Saint-Guibert, Julien Breuer, de -co-voorzitter van Alliance Centre BW Frédéric Depraetere en Geoffroy Dumonceau van BVI.EU die de gasten kort toespraken alvorens een walking lunch te genieten en een receptie onder een stralende zon.

Geniet alvast van de aftermovie.