Skip to main content
BVI.EU organiseert netwerkevent ‘Rencontre des voisins’ samen met Alliance Centre BW

Op 10/11 organiseerde BVI.EU samen met netwerkorganisatie Alliance Centre BW het netwerkevenement ‘Rencontre des voisins’ in Green Business Park Parc de l’Europe in Waver.

De bedoeling van dit evenement is om – zoals de naam al doet vermoeden – ondernemers in dezelfde omgeving met elkaar te verbinden.  De 45  deelnemende ondernemers uit Waver kwamen uit verschillende sectoren waaronder de autoindustrie, de ICT-sector, de juridische secor,…

Allemaal stelden ze zichzelf in één minuut voor aan hun potentiële connecties. De sponsors van het evenement (waaronder BVI.EU) deden hetzelfde in 8 à 10 minuten. Het evenement werd afgesloten met een heerlijke lunch.

Collega Geoffroy Dumonceau (Chief Development Officer) is alvast enthousiast: “Dit soort evenementen geeft BVI.EU de kans om te connecteren met lokale ondernemers op de plekken waar we bedrijvenparken bouwen. Dat is voor BVI.EU érg belangrijk.”

Bovendien kan BVI.EU op die manier ook Green Business Parks in de kijker zetten waar momenteel aan gebouwd wordt. “Niet alleen kunnen we lokale ondernemers samenbrengen – we kunnen hen ook meteen de kantoren in onze gloednieuwe Green Business Parks Parc de l’Europe en Nivelles-Sud laten zien. Zo krijgen bezoekers een voorsmaakje van hoe de nieuwe kantoorgebouwen die in Q4 van 2023 opgeleverd zullen worden er zullen uitzien.”

Onder de deelnemers bevonden zich ook enkele klanten van BVI.EU. “Een mooie manier om ook hen mee te nemen in de vooruitgang die we maken in ons Green Business Park”, sluit Geoffroy af.